Etter vel ett år med eksperimentering med gluten- og hvetefrie oppskrifter til både hverdags og fest, har vi nå lyst til å dele noen av dem. Vi er opptatt av at den gluten-/hvetefrie maten vi lager skal smake like godt, og helst enda bedre enn såkalt vanlig mat. Og 10-åringen, som nå er 11, og glad i gode smaker, har matlyst som aldri før! 11-åringer, og kanskje spesielt 11-åringer som har vært plaget med matintoleranser, trenger næring for å vokse og bygge seg opp, og vi har etterhvert lært oss noen triks for å gjøre maten ekstra næringsrik og mettende. Følg med! Følg med!
Det vi også har erfart, er at gluten-/hvetefri mat ikke er noe hokus-pokus, og at man egentlig ikke trenger så veldig mange spesialprodukter for å få det til. Vi er ikke av dem med veldig god tid til matlaging, så oppskriftene våre er ganske enkle, for at de faktisk skal være mulig å lage i en hektisk hverdag.
Siden de fleste i husstanden hos oss spiser gluten og hvete, vil vi også komme med noen tips om hvordan få til dette på samme kjøkken, uten at den som lever gluten- og hvetefritt, får det i seg. (Ikke bare en enkel øvelse, dette...)
Vi håper at denne bloggen kan bli et sted for alle som trenger gluten- og hvetefri mat, for å hente inspirasjon, enkle oppskrifter, tips og råd. Legg gjerne igjen en kommentar!
Velbekomme! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar