Populært etter en lang ettermiddag ute!
Du trenger:
4 skiver glutenfritt grovbrød
2 ringer rød paprika
2 ringer grønn paprika
3-5 ringer rød chili
1-2 ts grov sennep
2 skiver krydderskinke el. kokt skinke
Hvitost
Litt rå gul løk
Aioli:
1 ss majones
1 fedd hvitløk, presset i hvitløkspresse
1 fedd hvitløk, presset i hvitløkspresse
1 ts olivenolje
1 ts sitronsaft
salt og pepper
Sånn gjør du:
1. Stek brødskivene i olje i steikepanna med litt salt og pepper.
2. Ta ut brødskivene, og surr paprika og chili lett i olje.
3. Smør sennep på brødskivene. Legg på skinke og paprika/chili.
4. Aioli-ingrediensene blandes godt sammen, og has over paprikaen.
5. Legg på løk, hvitost og til slutt en brødskive.
Pynt med litt gressløk hvis du har.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar