NB! Sjekk alltid om produkter som skal brukes i gluten- og hvetefri matlaging, inneholder spor av gluten/ hvete, selv om de er anbefalt i denne bloggen. Produsenten kan ha endret i innholdet.

fredag 14. desember 2012

Glutenfrie julekaker

Nøttesjokoladetopper

Du trenger:
200 gram margarin
4,5 dl sukker
2 egg
3 dl jyttemjøl
1 ts bakepulver

80 gram grovhakkede hasselnøtter
150 gram grovhakket Odense 55% kokesjokolade
(fordi den ikke inneholder spor av gluten eller hvete)

Slik gjør du:
1. Rør smør og sukker hvitt
2. Tilsett eggene og rør godt.
3. Bland inn resten og rør godt.
4. Sett deigen med teskje på bakepapir.
Stek midt i ovnen på 150 grader i 10 minutter.


Før og etter steking

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar