hvetefrie, og dem vi har funnet ut at vi trenger å ha i skuffer og skap til enhver tid.
NB! Sjekk alltid innholdsfortegnelsen på produktene, da vi har opplevd at produsenten plutselig kan endre på oppskriften!

Toro glutenfritt havrebrød: Denne posen bruker vi som basis når vi baker brød. Tilsatt havregryn m.m. blir dette kjempegodt brød. Se oppskrift her.
Jyttemjøl: Fin hvetemelserstatter, spesielt i gjærbakst og formkaker.
Maizennamel: Fin til jevning av alle slags sauser og supper. Smaker mye bedre enn hvetemelsjevning.
Glutenfritt knekkebrød: fin avveksling og veldig kjekt å ha på lur.
Toro glutenfrie vafler: Er uten hvetestivelse. Tilsett egg, melk og havregryn for å øke næringsinnholdet.
Glutenfri pasta/ spaghetti: Her foretrekker vi produktene fra Schär, fordi de ikke inneholder hvetestivelse.
Bake-off brød, rundstykker eller ciabatta: Kjekt å ha på lur for variasjon, når man har glemt å bake brød, eller når man vil ha "loff" til rekene eller salaten. Også her har Schär godt, hvetefritt utvalg.
Orgran pizza and pastry multimix: Super til pizzabunn. Fås kjøpt for eksempel på Coop Mega.
Orgran Buckwheat Pancake Mix: Ypperlig i stedet for hvetemel i pannekaker. Tilsett egg, melk og glutenfrie havregryn.
Kims potetsticks: Den ultimate sprøstekt-løk-erstatteren! (Ja, sprøstekt løk kan inneholde hvetemel...)
Fin oversikt :)
SvarSlettP.s. Det finnes glutenfri sprøstekt løk https://www.allergimat.no/butikk/img/product/image.html?id=1510283
den finnes i de fleste velassorterte matbutikker. Smaker mye bedre enn den vanlige med gluten. Denne er faktisk laget av LØK!!
Takk for tipset! Har ikke sett denne i butikkene her omkring, men denne skal prøves:)
SvarSlett