Du trenger:
Ca 500 gram bærblanding og rabarbra. Her kan det meste av frukt/bær brukes.
1 dl sukker (tilpass mengden etter surheten på bæra/frukten)
2 ss potetmel
1 pk Piano vaniljekrem
1,5 dl Toro glutenfri fin kakemiks
2,5 dl glutenfrie havregryn (knuses først med stavmikser)
0,5 dl sukker
100 gram kjøleskapskald margarin
Sånn gjør du:
1. Bland bær/frukt, sukker og potetmel, og fordel dette i en paiform.
2. Fordel vaniljekremen over bær-/fruktblandingen.
3. Bland kakemiks, havregryn og sukker i en bolle, og smuldre i margarinen, slik at dette blir en tørr, smulete masse.
4. Ha massen over vaniljekremen.
Stekes på 220 grader i 15-20 minutter.
Pass på at paien ikke blir brent på toppen. Vi har erfart at kakemiksen fra Toro får en rar bismak hvis den stekes for mye.
| Server med pisket krem, og nyt! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar